Over Martijn Mewe

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sectoren duurzaamheid, cultuur, media en politiek, heeft Martijn Mewe zijn carrière gewijd aan verandering en ontwikkeling. Elke functie heeft hij nieuwe initiatieven gelanceerd of organisaties geholpen naar een nieuwe levensfase. Zijn specialiteit ligt in het verbeteren van samenwerking en het verenigen van gedeelde belangen.

Lees meer

Veranderingsspecialist

Martijn Mewe heeft als directeur-bestuurder in openbare bibliotheken gewerkt, maar ook als projectleider voor diverse beroeps-/belangenverenigingen. Deze ervaring heeft zijn strategische inzicht en operationele vaardigheden verder aangescherpt. Hij weet hoe om te gaan met veranderprocessen, reorganisaties en het toekomstbestendig maken van organisaties. Zijn aanpak is persoonlijk en gebaseerd op vertrouwen, wat volgens hem essentieel is voor effectief advieswerk.

Veelzijdige Adviseur

Naast zijn advies- en interimwerk is Martijn Mewe ook actief als bestuurder en toezichthouder. Zijn uitgebreide ervaring en betrokkenheid maken hem een betrouwbare partner voor organisaties die op zoek zijn naar verandering en ontwikkeling. Zijn overtuiging is dat advies alleen effectief is wanneer er echt contact is tussen de adviseur en de opdrachtgever.

Neem contact met ons op